Copyright 2019 -
Oertinctuur Arnica Montana verse wortels

Vanaf oktober 2017 kunnen we Arnica Montana Oertinctuur leveren van verse Arnicawortels. De verse wortels komen van onze eigen kwekerij. We oogsten van 8 jaar oude planten, op deze leeftijd zijn de wortels extra dik en verzadigd met de olieachtige, werkzame inhoudsstoffen. Wat wel op de markt is, is Oertinctuur op basis van gedroogde Arnica Montana wortels.

De verse wortels worden door Biosfeer Groede B.V. in Zeeland voor ons verwerkt tot Oertinctuur. Hun laboratorium heeft alle keurmerken voor een topprodukt. Ze werken met een aangepast recept; Simplex recept 3ª. Ze gebruiken 90% Biologische alcohol. Wij hebben het Bio- en Demeterkeurmerk en daardoor is het hele productieproces 100% Biologisch! Het eindresultaat is een Oertinctuur die nergens anders te koop is, daarom uniek voor Nederland en Europa. Te gebruiken voor mens en dier. Voor gebruiksmogelijkheden kunt u de website bezoeken van www.arnica.com.au in Australië.

De eerste partij van 100 liter kunnen we leveren in flesjes van 100 ml met druppelaar (alleen in Nederland en België) of in grotere hoeveelheden. We houden deze Oertinctuur het gehele jaar op voorraad, omdat we het jaar rond verse wortels kunnen oogsten.

Interesse? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0031 521 593619

(c) tekst en foto's: Arnica Kwekerij.